Colas Hrvatska potpisala Sporazum o suradnji s dvije srednje škole u Varaždinu

VV | 29.3.2021. u 09:35h | Objavljeno u Društvo

U prostorijama Colas Hrvatska d.d. u petak je potpisan sporazum o suradnji s dvije varaždinske srednje škole Graditeljskom, prirodoslovnom i rudarskom školom Varaždin te Strojarskom i prometnom školom Varaždin. Sporazum je vezan uz suradnju na različitim područjima od zajedničkog interesa: stipendije, stručna praksa, stručna predavanja i mentorstvo, terenska nastava i prilika za zaposlenje, samo su neka od područja.

Potpisivanju su prisustvovali predsjednik Uprave Colas Hrvatska Siniša Košćak i direktorica Ljudskih potencijala Jasenka Maltarić – Dujnić, dok je u ime Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole sastanku nazočila ravnateljica Vesna Vrček, a u ime Strojarske i prometne škole ravnateljica Snježana Klarić.

U sklopu potpisivanja sporazuma o suradnji potpisnici su međusobno razmijenili osnovne informacije o djelatnostima i područjima interesa, raspravili o mogućim oblicima i idejama za suradnju te ustvrdili važnost povezanosti industrije sa školama.

- Potpisivanjem ovog sporazuma otvorili smo put u vidu uspješne suradnje sa školama u našoj zajednici - javljaju iz Colasa.