Club 7 – prvi izbor za zabavu u Varaždinu - potvrdili brojni posjetitelji

vv | 2.12.2022. u 00:10h | Objavljeno u Društvo


Nastupom stand up komičara Vlatka Štampara, svoja je vrata otvorio Club 7, novouređeni prostor varaždinskog Hotela Turist, s kojim će se, kako kažu, truditi omogućiti zabavna događanja, a isto tako će se njegov atraktivni prostor moći unajmljivati za razne prigode.

-Varaždinu i okolici nedostaju ovakva događanja, kakvo je bilo večeras, stand up, ali i art događanja, pub quizovi, eventi, kulturna druženja, nastupi i manji koncerti. Želimo to promijeniti, a nadamo se da će nam i građani svojim idejama i eventima pomoći, veli nam Emir Arnautović, direktor Hotela Turist.

Club 7, kako naglašava, opremljen je modernom audio vizualnom opremom pa je time idealan za iznajmljivanje za razne prilike.

-Što za privatne svečanosti, kao što su proslave rođendana, i to kako odraslih, tako i dječjih, ali i za poslovne susrete, prezentacije, team buildinge i obilježavanja važnih datuma, napominje Arnautović.

Najveće varaždinsko hotelsko poduzeća završava zadnje pripreme za doček nove godine, 

-Vrlo vjerojatno ćemo Club 7 otvorit zadnjeg dana u godini već prije podneva, tako da će to biti, nazovimo to tako, podnevni doček uz dobru glazbu, dok će se samu novu godinu moći dočekati uz sedam sljedova jela i klavirsku pratnju maestra u našem restoranu Nobel, koji otvara vrata iza 18 sati, najavljuje Arnautović, dodajući da se više informacija može dobiti putem njihove web stranice te na društvenim mrežama.