Burgeri iz Đurine hiže osvojili drugo mjesto na Beograd Burger Festivalu!

VV | 8.7.2021. u 15:09h | Objavljeno u Društvo

Reshetka International, mobilni festivalski street food koncept Đurine Hiže iz Varaždinskih Toplica nastupio je kao predstavnik iz Hrvatske na Beograd Burger Festivalu te sa svojim burgerima osvojio drugo mjesto!

Festival je održan na beogradskom Kalemegdanu, a u oštroj konkurenciji bilo je desetak burger barova i tridesetak burgera. Postignuti uspjeh veliki je vjetar u leđa Nikoli Božiću, koji će se koncem mjeseca predstaviti s ponudom steakova na još jednom gastro događanju u Beogradu.

Duragan042.jpg

Na Festivalu se moglo probati burgere iz Novog Sada, Beograda, Varaždinskih Toplica, kao i one iz SAD-a. U ponudi Reshetke International, osim već nagrađivanog Divljeg Đure, našao se i Đuragan 042 s mirisima i okusima Varaždinskih Toplica i kao posebno iznenađenje Shwarzburger kojeg je osmislio u suradnji s poznatim beogradskim repperom Shwarzom. Ovaj je burger kombinacija je okusa pa su se uz kvalitetno meso odlično uklopili i karamelizirani luk uz kajmak, ajvar i još neke dodatke, karakteristične za lokalnu srpsku kuhinju.

Mobilni street food koncept Reshetka postoji od 2018. godine. Do sada su sudjelovali na food festivalima u Zagrebu, Splitu, Puli, Biogradu i Varaždinu te na njima osvojili 5 nagrada. Zahvaljujući odličnim reakcijama publike, svoje će poslovanje do kraja godine proširiti i na Beograd.