Bogat program Ljeta u Varaždinu ove subote...

VV | 10.6.2022. u 13:40h | Objavljeno u Društvo

Ljeto u Varaždinu nije samo godišnje doba, ono je bogati, šareni mozaik kulturnih, umjetničkih i zabavnih programa i sadržaja koji večeri, a posebice vikende, u Varaždinu čine sjajnim mjestom za izlet i druženje.

Ljeto u Varaždinu već je godinama sinonim za raskošni niz događanja čiju brojnost i raznolikost nadmašuje samo Špancirfest, kojemu „ljeto“ služi kao svojevrsna uvertira.

Uz Subote u Varaždinu koje obuhvaćaju programe i događanja koja su osmišljena i organizirana upravo kako bi vikendi bili još sadržajniji i zanimljiviji, tu su razni koncerti, predstave, festivali, druženja – BiergartenThe Queen SymphonyOldtimer rallyFly over – sportska luksuzna vozila i Rimac NeveraPink WingKliker festivalFestival varaždinskih dvorišta, COFA – Contemporary Folklor Adventure, Kerekesh teatar u dvorištu Županijske palače, KVART I HLADOVEENA u P4, Ljeto na Stančiću i još mnogo toga….

Detaljan program Ljeta u Varaždinu možete vidjeti OVDJE ili preuzeti letak u PDF formatu ili tiskanom obliku u Turističkoj zajednici grada Varaždina.

najava_vikend_11.6._11.jpg