Besplatna radionica prirodne kozmetike na varaždinskoj Tržnici povodom Dana žena

V.V. | 24.2.2017. u 08:33h | Objavljeno u Društvo

- Prirodno je bolje - poručuju iz varaždinske Gradske tržnice i pozivaju sve da se odazovu na jedinstvenu besplatnu radionicu prirodne kozmetike koja će se u suradnji sa Srednjom strukovnom školom iz Varaždina održati na placu u subotu, 4. ožujka, od 8 i 30 sati. 

Radionicu će voditi Milan Radunković, profesora kemije koji u Srednjoj strukovnoj školi predaje kozmetologiju i ljekovito bilje. On će, uz pomoć učenica svim zainteresiranima demonstrirati izradu prirodne hidratantne kreme za lice na bazi hladno prešanih ulja badema, argana i koštica grožđa. Ova će se prirodna krema ujedno poklanjati posjetiteljicama kao dar Gradske tržnice povodom Dana žena.

- Kremu čija će izrada biti demonstrirana na radionici, vrlo je jednostavno pripremiti i kod kuće. Svi su sastojci lako dobavljivi i cijenom pristupačni, pa uz malo truda svaka žena može izraditi vlastitu kremu koja će u potpunosti odgovarati njenom tipu kože. Dovoljno je doći na radionicu prof. Radunkovića koji će rado savjetovati sve zainteresirane, te podijeliti vlastita iskustva i recepte - poručili su iz Gradske tržnice koja sa Srednjom strukovnom školom na ovaj način obilježiti Dan žena.

Označeno u