Auguste, Mia Dimšić, doček Djeda Mraza i još puno toga na drugom adventskom vikendu Foto: TZ Varaždin

Auguste, Mia Dimšić, doček Djeda Mraza i još puno toga na drugom adventskom vikendu

| 9.12.2017. u 09:32h | Objavljeno u Društvo

Adventska čarolija u gradu Varaždinu nastavlja se bogatim glazbenim programom tijekom vikenda koji je pred nama.

Središnjim gradskim trgom, kojeg je blagdanska čarolija pretvorila u Bijeli Korzo, danas prijepodne, od 11 sati odzvanjat će zvuci božićnih pjesama u izvedbi Zbora varaždinskog obrtničkog glazbenog društva, dok će navečer, za dobru atmosferu od 19 sati biti zadužene Auguste.

Danas u 18:45 sati na adventskom će vijencu ispred varaždinske katedrale biti upaljena druga adventska svijeća, a upalit će je Mario Kopjar i zamjenik varaždinskog gradonačelnika Zlatan Avar, uz prigodni glazbeni program NonetaDonum.

I na Kapucinskom trgu, omiljenom odredištu klizača, ovog vikenda nudi se bogati program. Danas od 11 do 13 te od 17 do 19 sati Trg će posjetiti Sveti Nikola, dok ćemo u nedjelju na Kapucinskom trgu dočekati Djeda Mraza, koji stiže u 15.30 sati. Za dobru će se zabavu pobrinuti Mia Dimšić i Mali slavuji varaždinskog DND-a.

Za najmlađe je posjetitelje, odnosno za djecu do 14 godina uz pratnju roditelja organizirana i vožnja kočijom kroz adventski Varaždin. Vožnja je besplatna, mjesta su ograničena, a početak vožnje je ispred crkve Sv. Nikole u nedjelju od 16.30 sati. Prijave za vožnju bit će na licu mjesta.

Ne propustite blagdansku čaroliju koja vas očekuje u središtu Varaždina!