Antunovo v Marofu u prigodnom izdanju; kroz dva vikenda mnoštvo zabave

J.Š./Varaždinske vijesti | 10.6.2021. u 07:46h | Objavljeno u Društvo

Sukladno epidemiološkoj situaciji i još uvijek važećim mjerama koja vrijede za javna okupljanja, Antunovo v Marofu održat će se u prigodnom izdanju, kroz dva vikenda.

U subotu, 12. lipnja kod Kulturnog centra Ivan Rabuzin očekuje vas od 10.00 do 14.00 sati Sajam domaćih proizvoda, likovna kolonija povodom 100 godina Ivana Rabuzina te Marofski modni buvljak, dramska radionica, predstavljanje radionica zbora, plesa, kreativnog pisanja, nordijskog hodanja iz projekta Nemirni umirovljenici.

Predstavit će se i plesne skupine " M- fit" plesnog studia, u Dječjem kutku biti će likovna radionica Društva Naša djeca novi Marof, a DVD Novi Marof ispod Kulturnog centra imat će promociju vozila, svojih aktivnosti i animaciju novih članova.

U subotu poslijepodne od 17.00 sati najmlađe očekuje besplatna dječja predstava " Vuka se ne bojim ja" kazališne skupine Pinklec na vanjskoj pozornici.

U 18.00 sati u KC Ivan Rabuzin biti će projekcija dokumentarnog filma Starac i roda - priča o Klepetanu dok u organizaciji Inn bara, u večernjem terminu, očekuje vas glazbeni nastup Terce, sukladno važećim mjerama.

LD Grebengrad na streljani u Madžarevu u subotu i nedjelju organizira gađanje letećih meta u disciplini sportski trap.

U nedjelju, 13. lipnja na sam blagdan sv. Antuna Padovanskog, u župnoj crkvi bit će blagoslov djece u 10.00 sati, procesija ulicama grada u 10.30 dok će svetu misu u 11.00 sati predvoditi vlč. Anđelko Cindori.

Na igralištu NK Novi Marof, od 9.00 sati je na rasporedu streličarski turnir u organizaciji SK Grebengradski streličari.

Od 16.00 sati u Dječjem kutku održat će se Retroigraonica Društva Naša djeca Novi Marof, od 17.00 sati nastup plesnih skupina Plesnog studia Spin box i u 18.00 sati dječja predstava kazališta Šareni svijet. Ovi dječji programi odvijat će se na vanjskom prostoru KC Ivan Rabuzin.

- U očekivanju dodatnog popuštanja epidemioloških mjera, za vikend 18. i 19. lipnja, program planiraju ŠRD Novi Marof, Pinta, naši lovci sa svojom standardnom promocijom uz zabavni program, sportaši, program u Staroj školi, a o konkretnim satnicama i eventualnim dopunama programa, javnost ćemo naknadno informirati. Dođite, prošećite, podržite izvođače i izlagače i proveselite se u dozvoljenim okvirima - pozvala je Renata Horvatić, direktorica Turističke zajednice Grada Novi Marof.

Označeno u