AIESEC Varaždin nove članove upoznao s organizacijom, ciljevima i vizijom Foto: AIESEC Varaždin

AIESEC Varaždin nove članove upoznao s organizacijom, ciljevima i vizijom

V.M./Varaždinske vijesti | 8.3.2017. u 16:41h | Objavljeno u Društvo

Lokalni odbor AIESEC-a održao je u Varaždinu „Local Training Seminar", drugi seminar regrutacijskog procesa ove akademske godine. Seminar je bio prvenstveno namijenjen za potencijalne nove članove, no na njemu su sudjelovali i trenutni članovi AIESEC-a.

Veliku podršku od samog početka rada AIESEC-a Varaždin dao je grad Ludbreg koji je sada i njegov dugoročni partner. Osim Ludbrega, rad i aktivnosti AIESEC-a uvijek podržava i Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu, a konferenciji su pridonijeli i ALPHA M te Grofovska klet i Near ME festival.

Seminar je održan 4. ožujka 2017. godine u Centru za mlade Varaždin. Na njemu se novim članovima nastojala približiti slika same organizacije, njezin identitet, vizija, ciljevi, način na koji se u njoj radi, kultura i druge osnovne značajke.

Kroz interaktivne radionice i predavanja članovi su upoznali osnove AIESEC-a, vidjeli koje im se mogućnosti pružaju njihovim angažmanom u istom, upoznali jedni druge te imali priliku raditi u timovima.

Također su imali interaktivne radionice o različitim vještinama koje će im pomoći kako u osobnom tako i poslovnom životu, a to su prezentacijske vještine, prodajne i pregovaračke vještine, timski rad i liderske vještine.

Na seminaru je sudjelovalo više od 30 delegata, uključujući i trenutne članove AIESEC-a Varaždin. Seminar je dodatno obogaćen dolaskom podpredsjednika AIESEC-a Hrvatske, Brazilcem Ruanom Caetanom.