AIESEC Varaždin nove članove upoznao s organizacijom, ciljevima i vizijom Foto: AIESEC Varaždin

AIESEC Varaždin nove članove upoznao s organizacijom, ciljevima i vizijom

V.M./Varaždinske vijesti | 8.3.2017. u 16:41h | Objavljeno u Društvo

Lokalni odbor AIESEC-a održao je u Varaždinu „Local Training Seminar", drugi seminar regrutacijskog procesa ove akademske godine. Seminar je bio prvenstveno namijenjen za potencijalne nove članove, no na njemu su sudjelovali i trenutni članovi AIESEC-a.

Veliku podršku od samog početka rada AIESEC-a Varaždin dao je grad Ludbreg koji je sada i njegov dugoročni partner. Osim Ludbrega, rad i aktivnosti AIESEC-a uvijek podržava i Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu, a konferenciji su pridonijeli i ALPHA M te Grofovska klet i Near ME festival.

Seminar je održan 4. ožujka 2017. godine u Centru za mlade Varaždin. Na njemu se novim članovima nastojala približiti slika same organizacije, njezin identitet, vizija, ciljevi, način na koji se u njoj radi, kultura i druge osnovne značajke.

Kroz interaktivne radionice i predavanja članovi su upoznali osnove AIESEC-a, vidjeli koje im se mogućnosti pružaju njihovim angažmanom u istom, upoznali jedni druge te imali priliku raditi u timovima.

Također su imali interaktivne radionice o različitim vještinama koje će im pomoći kako u osobnom tako i poslovnom životu, a to su prezentacijske vještine, prodajne i pregovaračke vještine, timski rad i liderske vještine.

Na seminaru je sudjelovalo više od 30 delegata, uključujući i trenutne članove AIESEC-a Varaždin. Seminar je dodatno obogaćen dolaskom podpredsjednika AIESEC-a Hrvatske, Brazilcem Ruanom Caetanom.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci