ADVENT U VINICI Od fritula, punča, radionica do selfi kutka, tombole i drugih iznenađenja Foto: Ilustracija/Pexels

ADVENT U VINICI Od fritula, punča, radionica do selfi kutka, tombole i drugih iznenađenja

VV | 5.12.2023. u 07:50h | Objavljeno u Društvo

U Općinu Vinica stiže drugi po redu Advent, manifestacija koja nosi bogati kulturno-zabavni program te bogatu gastronomsku ponudu.

Advent u Vinici održat će se 9. prosinca na prostoru ispred zgrade Općine te u velikoj dvorani Općine s početkom u 15 sati. Organizatori manifestacije su Turistička zajednica područja Sjever Zagorja i Općina Vinica. Posjetitelje očekuje bogata enogastronomska ponuda, selfie kutak s božićnim ugođajem, koncerti, nastupi zborova, tamburaša, puhačkog orkestra te još mnoga druga iznenađenja.

- Fritule, palačinke, kuhano vino, topli čaj, hot dog, kakao, punč, medenjaci, kuhane kobasice i još mnoge delicije najbolje opisuju Advent, a sve će se to naći na štandovima Adventa u Vinici.

Motomrazovi su također najavili dolazak u moto povorci te podjelu darova za djecu, a svi posjetitelji imat će priliku osvojiti nagrade obrtnika i poduzetnika s područja Općine u tomboli. Održat će se i božićna radionica za djecu, ali i radionica slikanja Sip of wine ˛design.

- Pozivam sve mještane i posjetitelje da iskuse čari Adventa u Vinici. Uz bogatu enogastronomsku ponudu te bogat program uz tombolu posjetitelje očekuju brojna druga iznenađenja - poručio je načelnik dr. sc. Branimir Štimec.

JPG.jpg

Označeno u