Advent u Muzeju anđela počinje 1. prosinca izložbom "Modeliraj srcem"

| 30.11.2023. u 19:33h | Objavljeno u Društvo

U petak, 1. prosinca, s početkom u 18 sati, Muzej anđela ugostit će, keramičarku Nikolinu Kudelić.

Izložba pod nazivom ''Modeliraj srcem'' treća je samostalna izložba autorice u prostorijama Muzeja anđela kojom će se tradicionalno obilježiti početak adventskog razdoblja i slavlja. Izloženi će biti autorski keramičarski radovi s naglaskom na zdjele, vaze, čajnike, šalice te ostale predmete nastale tijekom protekle godine.

Prosinac će također biti ispunjen likovno kreativnim radionicama za Vaše mališane, gdje će sami izrađivati svoja umjetnička djela prigodna nadolazećim blagdanima. Sve radionice su besplatne te je obvezna prijava na iste.

Održat će se prema sljedećim terminima:
9. 12. 2023. u 10:30 sati – Moja božićna kuglica
16. 12. 2023. u 10:30 sati – Moj božićni anđeo
23. 12. 2023. u 10:30 sati – Čestitka božićnih želja

Uz navedene 15. 12. s početkom u 19:00 sati održat će se i radionica "Kreativna družionica" za odrasle, u intimnom okruženju uz "Ajngelekof napitek" i slatke božićne zalogaje "Ajngelekof kolačec" moći ćete sami nakititi i okititi svoje mini božićno drvce.

Uz sve navedeno, svakako dođite u Muzej anđela i razgledajte novi postav slika iz zimskog ciklusa radova "Grad u kojem spavaju anđeli" slikara Željka Prsteca, te naveliko poznatu izložbu ''Anđeli cijeloga svijeta''.

Također ne propustite zaviriti u Rajski vrt koji će Vam svojim instalacijama i božićnim ukrasima pružiti uvid u pravu malu božićnu čaroliju.