6 stvari koje morate znati prije kupovine prvog vibratora

Sponzorirani članak | 14.11.2017. u 13:29h | Objavljeno u Društvo

Bez obzira razmišljate li o nabavki prvog vibratora ili ste već ponosni vlasnik/ca cijele kolekcije trebate se držati nekoliko važnih pravila.

1. Vibratori nisu samo za solo igru

Unatoč ustaljenim predodžbama, vibratori nisu namjenjeni jedino samcima i ne služe kao nadomjestak za živu osobu. Njima možete istraživati i golicati sve svoje erogene zone bez obzira bili muškarac ili žena. Parovi ih često koriste kao odličan dodatak predigri ili kao izvor dodatne stimulacije tijekom seksa.

2. Razmislite o tome što želite od vibratora

Možemo reći kako danas postoje vibratori za svaku situaciju. Želite li vanjsku, internu ili stimulaciju G-točke? Namjeravate li ga koristiti tijekom seksa? Posebnu pažnju obratite na veličinu. Seksualne igračke su na dodir drugačije od prsta ili penisa te je bolje odabrati nešto manju dimenziju od one na koju ste inače naviknuti.

Isprobavajte različite načine stimulacije i zasigurno ćete pronaći kombinaciju koja će vas ekstatično iznenaditi.

3. Obratite pažnju na materijal

Danas se pridodaje velika pažnja zdravstvenoj ispravnosti seksualnih igračaka, dapače prema nedavnom istraživanju u tom pogledu većina ih je sigurnija za upotrebu od igračaka napravljenih za djecu. Unatoč tome vibratori dolaze u kontakt s vašom kožom i osjetljivom sluznicom te si uzmite vremena i pažljivo provjerite od kojih materijala su izrađeni. Silikon i ABS plastika su najsigurniji i najlakši za čišćenje i održavanje.

4. Uvijek koristite lubrikant

Vibratori, bez obzira od kojeg materijala bili napravljeni, se moraju koristiti u kombinaciji s lubrikantima. Čim više lubrikanta koristite to ćete imati ljepše i ugodnije iskustvo.

5. Postoji više vrsta vibracija

Svi vibratori nisu stvoreni jednaki. Neki proizvode više površinske, a neki više dubinske vibracije. Često se mogu pronaći modeli sa različitim modovima, stilovima i kombinacijama, katkad ih možete i potpuno prilagoditi svojim željama i potrebama. Ne odgovaraju svima isti tipovi i stilovi vibracija i na vama je da otkrijete svoju dobitnu kombinaciju.

6. Savjet na kojem ćete biti zahvalni

Ukoliko ste preosjetljivi ili osjećate da su vibracije neugodne možete probati vibrator koristiti preko odjeće. Već će i same gaćice pružiti dovoljan sloj preko kojeg će se podražaj malo raspršiti, a vama pružiti sasvim drugačije iskustvo.

Držite se ovih nekoliko jednostavnih preporuka i sigurni smo da ćete pronaći vibrator uz koji ćete provesti nezaboravne trenutke.