15. ŠIC NA BIC: e-biciklijada koju možete voziti bilo koji dan do 1. rujna

Varaždinske vijesti | 8.7.2020. u 19:12h | Objavljeno u Društvo

Poznatu novomarofsku biciklijadu Šic na bic u organizaciji udruge Mladi za Marof i ove godine možete odvoziti bilo koji dan do 1. rujna - najavili su tako organizatori koji su prošlog vikenda odvozili promo vožnju 15. biciklijade Šic na bic.

- Pošto je legendarna novomarofska biciklijada zamišljena prvenstveno kao druženje biciklista rekreativaca, zbog aktualnih mjera društvenog distanciranja ne može se organizirati na način na koji smo navikli. No, to nije razlog da se naši kotači i pedale ne zavrte okolnim bregima i ove godine - poručuju organizatori.

Tako su uz pomoć tehnologije, koja je posljednjih mjeseci donijela brojne promjene u naše živote, odlučili organizirati e-biciklijadu, a detaljne upute za sudionike su objavljene na webu Udruge Mladi za Marof  te sve što trebate za sudjelovanje je pametni telefon, bicikl i naravno - malo dobre volje.

Svaki sudionik u ovoj e-biciklijadi mora ispuniti online prijavnicu i sam se pobrinuti da bicikl bude ispravan i spreman za vožnju. Kotizacije nema, ali su ipak sponzori osigurali da svaki sudionik nakon završene biciklijade (u rujnu) dobije majicu sa sloganom biciklijade.

Kako bi dokazali da ste odvozili cijelu rutu biciklijade, potrebno je to dokazati fotografijama sa svake od šest kontrolnih točaka koje se nalaze na startu rute u centru Novog Marofa, Ljubešćici, izletištu Lužec, kod bistroa Z3 u Završju, izvora u Belskom dolu te kod bazena u Topličici.

Označeno u
Galerija slika