Zna se čije je tijelo u V. Toplicama pronađeno raspadnuto u šikari

Varaždinske vijesti | 4.9.2019. u 12:13h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom jučerašnjeg dana, obavljena je identifikacija odjeće pronađene na tijelu te je po članovima obitelji prepoznata odjeća, čime je uz pronađene predmete i osobne dokumente, potvrđen identitet 57-godišnje žene.

- Radi se ženskoj osobi za kojom je dana 16. svibnja 2019. godine Policijska postaja Ludbreg raspisala potragu zbog nestanka te za kojom su policijski službenici intenzivno tragali. Tijelo nesretne žene je po završenom postupanju, predano članovima obitelji - istaknula je PU varaždinska.

Naime, radi se o Veri Funtek (57) iz Hrastovljana kod Ludbrega. Ona je nestala sredinom svibnja ove godine kad je policija raspisala potragu.

U petak, 30. kolovoza oko 15 sati, Policijska uprava varaždinska zaprimila je dojavu građanina da je u Donjoj Poljani, u kanalu, u obrasloj vododerini uz makadamski put, pronađen ljudski leš. Nakon očevida, tijelo nepoznate osobe je po nalogu nadležnog Državnog odvjetnika, prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin, poradi utvrđivanja identiteta i uzroka smrti.

Izvršenom obdukcijom nisu uočeni tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt.

Označeno u