Zaredale se provale u Natrkižovljanu, Turčinu, Novom Marofu, Šemovcu... Foto: Ilustracija

Zaredale se provale u Natrkižovljanu, Turčinu, Novom Marofu, Šemovcu...

M.N./Varaždinske vijesti | 28.8.2019. u 10:15h | Objavljeno u Crna kronika

Od 19. do 27. kolovoza u Natkrižovljanu, nepoznati je počinitelj provalio u vikendicu vlasništvo 62-godišnjaka, iz koje je otuđio nekoliko desetaka litara vina. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 26. do 27. kolovoza u Turčinu, nepoznati je počinitelj provalio u kancelariju jednog obrta kojem je sjedište na istoj adresi, iz koje je otuđio metalnu kasu sa raznim dokumentima. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 27. do 28. kolovoza u Ludbreškoj ulici u Jalžabetu, nepoznati je počinitelj provalio u rezervoar autobusa vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Gospodarskoj ulici u Varaždinu. Iz rezervoara je otuđio više desetaka litara goriva. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 47-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj jučer, 27. kolovoza u koprivničkoj ulici u Šemovcu provalio u kuću, iz koje je otuđio novac i nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 44-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj jučer, 27. kolovoza u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu ispred trgovine otuđio osobno vozilo marke Volkswagen Passat, srebrne boje. Visina materijalne štete procjenjuje se na petnaestak tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela i na pronalasku vozila.