Zaredale se krađe bicikla u Varaždinu

VV | 29.3.2023. u 12:35h | Objavljeno u Crna kronika

U ponedjeljak, 27. ožujka, nepoznati je počinitelj ispred jedne škole u ulici Božene Plazzeriano u Varaždinu, otuđio bicikl u vlasništvu 16-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 500 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U ponedjeljak, 27. ožujka, nepoznati je počinitelj ispred jedne škole u ulici Božene Plazzeriano u Varaždinu, otuđio bicikl u vlasništvu 48-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 330 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 28. ožujka, nepoznati je počinitelj iz stalka za bicikle u ulici Vinka Međerala u Varaždinu, otuđio zaključani bicikl u vlasništvu 21-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 150 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 28. ožujka, nepoznati je počinitelj iz stalka za bicikle na Trgu Miljenka Stančića u Varaždinu, otuđio bicikl u vlasništvu 19-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 200 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.