Zaredale provale, lopovi aktivni u Varaždinu, Marčanu, Novom Marofu i Jalkovcu Foto: ilustracija

Zaredale provale, lopovi aktivni u Varaždinu, Marčanu, Novom Marofu i Jalkovcu

I.D./Varaždinske vijesti | 29.8.2018. u 10:52h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama i krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

Od 27. do 28. kolovoza, u Ulici Vilka Novaka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u vjerski objekt kojem je sjedište na istoj adresi, gdje je iz jedne prostorije otuđio metalni sef. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 22-godišnjaka, koji je prijavio da mu je u ponedjeljak, 27. kolovoza oko 17 sati u Viničkoj ulici u Marčanu nepoznati počinitelj iz vozila otuđio mobitel. Visina materijalne štete se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu 56-godišnjaka da je u ponedjeljak, 27. kolovoza oko 19.30 sati, u krugu jednog poduzeća u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu, nepoznati počinitelj iskoristio njegovu odsutnost i iz nezaključane kabine teretnog vozila otuđio novčanik s dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Danas, 29. kolovoza u ranim jutarnjim satima u Varaždinskoj ulici u Jalkovcu, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u trgovinu, vlasništvo poduzeća kojem je sjedište u Svetoj Nedjelji. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela, te podnose kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Označeno u