Zaredale provale: Iz vikendice u Vinogradima Ludbreškim ukradena motorna pila, iz kuće u Svetom Iliji novac Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Zaredale provale: Iz vikendice u Vinogradima Ludbreškim ukradena motorna pila, iz kuće u Svetom Iliji novac

VV | 24.7.2020. u 19:52h | Objavljeno u Crna kronika

Nakon što je zabilježena provala u vikendicu u Vinogradima Ludbreškim iz koje su ukradena alkoholna pića, iz policije su izvijestili kako se dogodila još jedna provala u tom ludbreškom naselju.

- Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su prijavu 55-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 23. srpnja provalio u vikend kuću u Vinogradima Ludbreškim iz koje je otuđio motorni trimer, motornu pilu, leđnu špricu u benzinski agregat. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela – izvijestili su iz PU varaždinske.

Provala se dogodila i u Svetom Iliji, što je policiji prijavila 81-godišnjakinja.

- U Svetom Iliji provaljeno je u kuću iz koje je nepoznati počinitelj odnio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela – izvijestili su iz policije.

Označeno u