Zaredale provale i krađe: Nestao vibro-nabijač, ali i torbica u pekarnici Foto: VV arhiva / ilustracija

Zaredale provale i krađe: Nestao vibro-nabijač, ali i torbica u pekarnici

Varaždinske vijesti | 18.6.2020. u 20:14h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog obrta, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj jučer, 17. lipnja tijekom noći provalio u krug ograđenog objekta iz kojeg je otuđio jedan uređaj za očitanje aktivnosti stoke. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 13. do 15. lipnja iz neosiguranog radilišta u Strmcu Podravskom otuđio vibro nabijač. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 31-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj jučer, 17. lipnja oko 21.30 sati u Kukuljevićevoj ulici u Varaždinu u prostoru pekarnice otuđio torbicu. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.