Zaredale provale i krađe, lopovi ukrali i prijenosne zvučnike Foto: ilustracija

Zaredale provale i krađe, lopovi ukrali i prijenosne zvučnike

Varaždinske vijesti | 4.1.2021. u 21:41h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu muškaraca starosti 40 i 32 godine, kojom prijavljuju da je nepoznati počinitelj od 30. do 31. prosinca u Ulici Dravski nasip u Varaždinu provalio u kućice iz kojih je otuđio dva prijenosna zvučnika. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 30-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 2. siječnja u Ulici Josipa Kozarca u Varaždinu provalio u stan u kojem je porazbacao stvari. Visina materijalne štete i otuđene stvari utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 38 i 21 godinu. Sumnja se da su 3. siječnja oko 1.30 sati pokušali provaliti u jednu trgovinu u Strmcu Podravskom.

- Prilikom provale zatečeni su od strane policijskih službenika Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske, te su uhićeni i privedeni u prostorije Policijske postaje Varaždin. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo Teške krađe provaljivanjem nadležnom državnom odvjetništvu u Varaždinu - priopćila je policija.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 42 godine. Sumnja se da je 30. prosinca 2020. godine oko 13.30 sati u Donjem Makojišću provalio u podrum jedne gospodarske zgrade iz koje je otuđio vino. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo Teške krađe provaljivanjem nadležnom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Označeno u