Vozač auta nepropisno ušao u raskrižje pa se zabio u teretnjak

M.P./Varaždinske vijesti | 24.1.2018. u 11:47h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Na raskrižju istočne obilaznice i Cehovske ulice u Varaždinu jučer oko 10 sati u prometnoj je nesreći teže ozlijeđen 66-godišnji muškarac.

On je upravljao osobnim vozilom istočnom obilaznicom grada Varaždina iz smjera Gospodarske ulice u smjeru Turčina. Dolaskom do raskrižja sa Cehovskom ulicom, ušao je u raskrižje na znak crvenog svjetla na semaforu. Tom je prilikom prednjim dijelom svog vozila udario u stražnji lijevi bočni dio teretnog vozila kojim je upravljao 38-godišnjak, koji se kretao Cehovskom ulicom i u raskrižju skretao ulijevo prema istočnoj obilaznici, na znak zelenog svjetla na semaforu. Ozlijeđenom je 66-godišnjaku medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 15.30 sati na autocesti A4 ozlijeđen je 49-godišnjak.

On je upravljao osobnim vozilom desnom prometnom trakom istočne kolničke trake auto-ceste iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina. Zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, u jednom je trenutku prednjim dijelom svog vozila udario u signalnu prikolicu poduzeća za održavanje cesta, koja je bila zaustavljena na desnoj prometnoj traci. Nakon udara u prikolicu, vozilo se zanijelo te desnim bočnim dijelom udarilo u metalnu zaštitnu ogradu. Ozlijeđeni je vozač prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Označeno u