Vlasnik srušene kuće u Optujskoj: Da je netko bio unutra, ne bi preživio

| 9.8.2017. u 16:33h | Objavljeno u Crna kronika

Nakon bizarne nesreće u ponedjeljak u noći u kojoj je 25-godišnji mladić teretnim vozilom udario u zid obiteljske kuće u Optujskoj ulici, vlasniku Tomislavu Ribiću nije preostalo ništa drugo nego je – srušiti.

Nesvakidašnju je nesreću, podsjetimo, u ponedjeljak iza 3 sata u noći skrivio 25-godišnji vozač teretnog skupa vozila koji, vozeći se iz Hrašćice prema Koprivničkoj ulici, brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju ceste te uvjetima prometovanja, uslijed čega je u kočenju izgubio nadzor nad upravljačem.

Tom je prilikom, u zanošenju skupom vozila, sletio van kolnika i prednjim dijelom vozila udario u zid kuće i betonsku okućnicu 58-godišnjaka Tomislava Ribića. U nesreći je lakše ozlijeđen 25-godišnjak, dok u kući samo pukom srećom u tom trenutku nije bilo nikoga.

Vlasnik kuće još je uvijek pod dojmom ovog događaja. Dodaje kako on živi u dvije kuće dalje, a ovu je iznajmljivao studentima.

Srećom, oni su se iselili krajem lipnja, iako su još ponekad znali navratiti i prespavati u njoj, ako su trebali nešto obaviti u Varaždinu. 

Opširnije pročitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti