Vikendice, kuće, restorani: Provalnici aktivni u Donjem Vratnu, Žarovnici i Globočecu Foto: ilustracija

Vikendice, kuće, restorani: Provalnici aktivni u Donjem Vratnu, Žarovnici i Globočecu

I.D./Varaždinske vijesti | 3.6.2019. u 18:42h | Objavljeno u Crna kronika

Od 25. do 31. svibnja u Vinogradskoj ulici u Donjem Vratnu nepoznati je počinitelj provalio u vikendicu 36-godišnjaka. Visina materijalne štete i otuđeni predmeti utvrditi će se naknadno.

U petak 31. svibnja u Žarovnici je nepoznati počinitelj iskoristio odsutnost 77-godišnjakinje, ušao je u kuću i ukrao novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.

Jučer, 2. lipnja u Ludbreškoj ulici u Globočecu Ludbreškom nepoznati je počinitelj provalio u jedan restoran vlasništvo 46-godišnjaka, iz kojeg je ukrao novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenih djela.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je osam prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Sračincu, Varaždinskim Toplicama, Gornjem Knegincu, Gornjem Makojišću, Trnovcu, Ludbregu i u ostalim slučajevima u Varaždinu, a radi se o događaju vezanim uz tuču, svađu i viku, naročito drsko i nepristojno ponašanje, vrijeđanje i omalovažavanje službenih osoba.

Označeno u