Varaždinska policija evidentirala četiri kršenja mjere samoizolacije građana Foto: VV arhiva / ilustracija

Varaždinska policija evidentirala četiri kršenja mjere samoizolacije građana

Varaždinske vijesti | 11.12.2020. u 12:01h | Objavljeno u Crna kronika

U protekla 24 sata, Policijska uprava varaždinska evidentirala je četiri kršenja mjera samoizolacije.

Naime, obavljenim terenskim provjerama policija je na području Policijske uprave varaždinske evidentirala jedno kršenja mjere samoizolacije građanina koje je odredio epidemiolog, dok je u tri slučaja utvrđeno kršenje mjere kod vozača osobnog vozila u prometu, osobe koja je pristupila u zgradu varaždinskog Suda i Upravnih poslova Varaždinske policije.

- O svemu utvrđenom policijski službenici obavijestili su Državni inspektorat te će neodgovorni građani biti novčano kažnjeni - priopćili su iz policije.

- Svim građanima ponovno skrećemo pozornost na važnost pridržavanja mjera samoizolacije radi očuvanja vlastitog zdravlja ali i zdravlja cjelokupne zajednice. Osobe kojima je određena mjera samoizolacije, dužne su se ponašati sukladno uputama koje su dobile. Sve sumnje o kršenju mjera samoizolacije možete prijaviti pozivom na 192 ili putem aplikacije za e-dojave - napominju iz policije.

Također napominju da su sve osobe kojima su epidemiolozi izrekli jednu od mjera - samoizolaciju ili liječenje u kući, evidentirane te su kao takve vidljive prilikom traženja bilo koje usluge u državnim ili javnim ustanovama.

Označeno u