Varaždin: Na pješačkom prijelazu u Supilovoj ozlijeđena 15-godišnjakinja Foto: ilustracija

Varaždin: Na pješačkom prijelazu u Supilovoj ozlijeđena 15-godišnjakinja

I.D./Varaždinske vijesti | 12.10.2016. u 10:18h | Objavljeno u Crna kronika

Prema izvješću Policijske uprave varaždinske, u utorak 11. listopada na području Varaždinske županije dogodile su se tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

Oko 6.45 sati u Supilovoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena 15-godišnjakinja. Nepoznata je vozačica upravljala nepoznatim vozilom iz smjera Merlićeve ulice u smjeru Krležine ulice. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije zaustavila vozilo radi propuštanja pješaka koji su stupili na obilježeni pješački prijelaz zbog čega je prednjim djelom vozila udarila u pješakinju, koja je prelazila kolnik po obilježenom pješačkom prijelazu u smjeru željezničkog kolodvora. Sudionici prometne nesreće su napustili mjesto događaja, a ozlijeđena pješakinja je zatražila medicinsku pomoć u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Također jučer, 11. listopada, oko 7.55 sati na auto cesti kod čvora Novi Marof u prometnoj je nesreći ozlijeđena 48-godišnjakinja. Ona je upravljala osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Novog Marofa. Brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama i stanju ceste te je izgubila kontrolu nad upravljačem vozila i u zanošenju vozila sletjela je van kolnika na zemljanu površinu i udarila u ogradu, nakon čega se vozilo prevrnulo na krov. Ozlijeđenoj vozačici je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Jučer oko 12.15 sati u Vrbanovcu u prometnoj je nesreći ozlijeđena žena starosti 44 godine. Teretnim vozilom je upravljao 23-godišnjak iz smjera Ludbrega u smjeru Varaždina. Dolaskom do raskrižja sa županijskom cestom brzinu kretanja nije prilagodio stanju i uvjetima na kolniku, zbog čega je u kočenju prednjim djelom vozila udario u stražnju desnu stranu osobnog vozila kojeg je 44-godišnja vozačica zaustavila radi skretanja u lijevo i propuštanja vozila iz suprotnog smjera. Ozlijeđenoj vozačici je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede joj za sada nisu okvalificirane.