Ušao u trgovinu i uz prijetnju oružjem tražio od prodavačice novac

J.Š./ Varaždinske vijesti | 6.11.2020. u 13:31h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 5. studenog oko 17.30 sati, nepoznati je počinitelj počinio razbojništvo nad 50-godišnjom zaposlenicom trgovine u ulici Braće Radić u Varaždinu. Navedeni je ušao u trgovinu i uz prijetnju oružjem od oštećene zatražio novac, a nakon što mu je isti predala, udaljio se iz trgovine. Policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 5. studenog oko 15.15 sati, nepoznati muškarac i žena su iz trgovine u Optujskoj ulici u Varaždinu, otuđili nekoliko desetaka različitih parfema ukupne vrijednosti od preko deset tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 23-godišnjakom, utvrdili su sumnju da je isti 3. rujna 2019. godine oko 15 sati, u Strmcu Podravskom, skočio pred bicikle kojima su upravljali 17-godišnjak i njegov 15-godišnji brat. Nakon što su se isti zaustavili, 23-godišnjak je bez riječi i ikakvog povoda, udario 15-godišnjaka bokserom po licu. Kako je 17-godišnjak počeo braniti brata od daljnjeg napada, 23-godišnjak mu je u hrvanju s njim, iz prednjeg džepa hlača otuđio iznos od nekoliko stotina kuna, pri čemu je i njega udario bokserom po licu. Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv 23-godišnjaka zbog kaznenog djela Razbojništva na štetu 17-godišnjaka.

Označeno u