Ukrao novčanik i mobitel iz auta djelatnika Varkoma koji je u šahtu otklanjanjao kvar na vodovodu

VV | 11.10.2022. u 19:00h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

U ponedjeljak, 10. listopada oko 13 sati u Križanićevoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj okrao 32-godišnjaka. Krađa je počinjena na način što je oštećeni djelatnik poduzeća za vodoopskrbu, parkirao službeno vozilo radi otklanjanja kvara na vodovodu te ušao u šaht radi sanacije kvara. Pritom je u nezaključanom vozilu ostavio novčanik s novcem i mobitel te je nepoznati počinitelj otuđio isto, oštetivši ga za iznos od oko 3 000 kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 8. do 10. listopada, nepoznati je počinitelj provalio u prostor dvorišta trgovine u Optujskoj ulici u Varaždinu te otuđio za sad neutvrđenu količinu prazne ambalaže. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U ponedjeljak, 10. listopada oko 10 sati, nepoznati je počinitelj iz zgrade jednog odjela zdravstvene ustanove u Novom Marofu, otuđio električni romobil u vlasništvu 50-godišnjakinje. Visina materijalne štete iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Označeno u