Ukradeno gorivo, odjeća, motorni alati i mobitel iz nezaključanog auta Foto: Ilustracija

Ukradeno gorivo, odjeća, motorni alati i mobitel iz nezaključanog auta

Varaždinske vijesti | 27.2.2019. u 14:46h | Objavljeno u Crna kronika

Od 28. siječnja do 26. veljače u Vinogradskoj ulici u Ludbregu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću 64-godišnjakinje, iz koje je otuđio odjeću. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 25. do 26. veljače u Kučanskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj na parkiralištu jednog poduzeća provalio u rezervoar na kamionu vlasništvo poduzeća kojem je sjedište u Beletincu, iz kojeg je otuđio nekoliko desetaka litara goriva. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 25. do 26. veljače u Hallerovoj aleji u Varaždinu, predio zvani „voćnjak preko križa“ nepoznati je počinitelj provalio pomoćno spremište alata vlasništvo 42-godišnjaka, iz kojeg je otuđio motornu frezu, motorni trimer, motornu špricu, agregat za struju, motornu pilu, kosilicu, pumpu za navodnjavanje. Visina materijalne štete procjenjuje se na dvadesetak tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 58-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj jučer, 26. veljače u Strmcu Podravskom iskoristio nepažnju prijavitelja i iz vozila mu otuđio mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.