Ukradeni osobni i bankovni dokumenti, novac, digitalni fotoaparat, bicikl, odjeća i razni alat Foto: ilustracija pixabay

Ukradeni osobni i bankovni dokumenti, novac, digitalni fotoaparat, bicikl, odjeća i razni alat

Varaždinske vijesti | 24.5.2024. u 17:12h | Objavljeno u Crna kronika

U vremenu od 22. do 23. svibnja u ulici Stjepana Vukovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kombi vozilo u vlasništvu 58-godišnjaka te otuđio udarne bušilice, električni čekić, kutnu brusilicu i drugi alat.

Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 8 000 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U četvrtak, 23. svibnja, na prostoru sajmišta u Koprivničkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio ruksake u vlasništvu trojice mladića, u kojima su se nalazili osobni i bankovni dokumenti, novac, digitalni fotoaparat, odjeća i drugo.

Ukupna visina materijalne štete procjenjuje se na oko 400 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom noći 22./23. svibnja u ulici Vatroslava Lisinskog u Ludbregu, nepoznati je počinitelj iz dvorišta otuđio bicikl u vlasništvu 19-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 600 eura.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u