Ukradeni novčanici u Varaždinu, na Varaždin bregu ukradene motorne kosilice, trimeri, freze...

VV | 31.1.2022. u 19:54h | Objavljeno u Crna kronika

U četvrtak, 27. siječnja u ulici Vilka Novaka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik u vlasništvu 47-godišnjakinje, u kojem su se nalazili osobni i bankovni dokumenti i iznos od nekoliko stotina kuna. Navedeni je naknadno s otuđenim bankovnim karticama i pronađenim pin brojem, s tekućeg računa oštećene na više bankomata podigao i otuđio iznos od više tisuća kuna. Otuđeni novčanik je zajedno sa svim dokumentima naknadno pronađen i vraćen oštećenoj vlasnici. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 22. do 29. siječnja u Varaždin Bregu, Dugi Vrh, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 76-godišnjaka te otuđio motorne kosilice, trimere, freze i drugo. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 29. siječnja u Varaždinskim Toplicama, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 60-godišnjaka. Tom je prilikom ispreturao stvari, ali nije ništa otuđio. Visina materijalne štete nastale oštećenjem procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U subotu, 29. siječnja oko 12 sati u jednom servisu u ulici Tome Blažeka u Varaždinu, nepoznata ženska osoba okrala je 87-godišnjeg vlasnika. Navedena je ušla u prostor servisa te iskoristila kraću nepažnju oštećenog i iz torbice otuđila novčanik s novcem te osobnim i bankovnim dokumentima. Visina materijalne štete iznosi više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedenog kaznenog djela.

Tijekom noći 29./30. siječnja u Marčanu, nepoznati je počinitelj ušao u ured obrta u vlasništvu 46-godišnjaka te otuđio iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.