U Vinici sa kapelice ukradeni bakreni žljebovi, procijenjena šteta 5000 kuna

VV | 23.5.2022. u 13:26h | Objavljeno u Crna kronika

Od 19. do 21. svibnja, iz dvorišta obiteljske kuće u ulici Luke Botića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl vlasništvo 19-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 2 000 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 20. do 21. svibnja, u ulici Ivana Padovca u Varaždinu, iz metalnog držača za bicikle, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl vlasništvo 19-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 2 500 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 14. do 21. svibnja u Donjem Vratnu, nepoznati je počinitelj provalio u vikendicu 37-godišnjakinje, iz koje je otuđio televizor i alkoholna pića. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 15. do 20. svibnja na području mjesta Vinica, nepoznati je počinitelj na dva sakralna objekta kapelice otuđio bakrene žljebove. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 5 000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 19. do 21. svibnja u Zlogonju, nepoznati je počinitelj provalio u vikendicu 63-godišnjaka, iz koje je otuđio razna alkoholna pića, televizor i prehrambene proizvode. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 21. svibnja u večernjim satima, nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju 34-godišnjakinje i u jednom ugostiteljskom objektu u Trnovcu otuđio joj mobitel kojem se vrijednost procjenjuje na oko 2 500 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.