Ukrali puške, ribički štap pa i sladoled, a u vikendice provaljivao - 15-godišnjak!?

vv | 29.4.2020. u 09:20h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 15 godina. Sumnja se da je od 23. do 24. travnja provalio u tri vikendice na području Ivanca. Kako je utvrđeno, provalio je u dvije vikendice u ulici Pahinsko vlasništvo 49-godišnje žene i 49-godišnjeg muškarca iz kojih je otuđio razna alkoholna pića.

Također je provalio u vikendicu u ulici Stjepana Vukovića vlasništvo 63-godišnjaka, iz koje je također otuđio razna alkoholna pića. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog 15-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku uz kaznene prijave za kaznena djela Teških krađa i kazneno djelo Prisila prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili u javnoj službi.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog streljačkog društva, kojom prijavljuje da je od 25. do 28. travnja nepoznati počinitelj provalio u prostorije društva iz koje je otuđio dvije zračne puške i njihovu opremu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog kioska, kojom prijavljuje da je od 27. do 28. travnja nepoznati počinitelj provalio u škrinju, iz koje je otuđio veću količinu sladoleda. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 41-godišnjaka, kojom prijavljuje da je jučer, 28. travnja u popodnevnim satima u Strmcu Podravskom u blizini brane, nepoznati počinitelj provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio ribički štap. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.