U Varaždinu okradeni prostori sportskog kluba i jednog pčelarskog društva u Međimurskoj ulici

VV | 7.3.2022. u 22:25h | Objavljeno u Crna kronika

Od 27. veljače do 6. ožujka u Malom Lovrečanu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 48-godišnjakinje. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 5. do 6. ožujka u Međimurskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije jednog sportskog kluba i jednog pčelarskog društva, iz kojih prostorija je otuđio jedan bakreni kotao i akumulator, alat i više tegli meda. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 3. do 4. ožujka u Petrijancu, nepoznati je počinitelj provalio u metalni kavez jedne trgovine iz kojeg je otuđio više komada plinskih boca. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća za željeznički promet, kojom prijavljuje da je nepoznati je počinitelj iz pomoćne prostorije u Kolodvorskoj ulici u Ivancu od 22. veljače do 4. ožujka otuđio motornu flaksericu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.