U Varaždinu jučer četiri nesreće s ozlijeđenim osobama

M.P./Varaždinske vijesti | 13.7.2018. u 13:35h | Objavljeno u Crna kronika

Čak četiri nesreće s ozlijeđenim osobama dogodile su se jučer na području grada Varaždina.

Dvije su osobe ozlijeđene jučer oko 8.50 sati na raskrižju Kumičićeve i Bombellesove ulice.

- Muškarac starosti 73 godine upravljao je osobnim vozilom Kumičićevom ulicom u smjeru Optujske ulice. Dolaskom do raskrižja s Bombellesovom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje, a da prethodno nije propustio osobno vozilo kojim je tom ulicom upravljala 39-godišnjakinja. Tom je prilikom došlo do udara prednjeg dijela vozila vozačice u desni bočni dio vozila 73-godišnjaka, pri čemu su ozlijeđena oba vozača. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno - naveli su iz policije.

U nesreći oko 10.30 sati na Trgu Matije Gupca ozlijeđena je pak 31-godišnjakinja. Vozeći biciklom ulicom Sajmište je, dolaskom do raskrižja s Trgom Matije Gupca, označenim kao cesta s prednošću prolaska, ušla u raskrižje bez da je prethodno propustila automobil kojim je upravljao 53-godišnjak. Pritom je došlo do udara prednjeg dijela automobila u lijevi bočni dio bicikla, pri čemu je biciklistica pala na kolnik. Medicinska joj je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

U 10.50 sati na raskrižju Ulica Vjekoslava Špinčića i Ruđera Boškovića ozlijeđena je 39-godišnja vozačica.

- Muškarac starosti 74 godine upravljao je osobnim vozilom Špinčićevom ulicom iz smjera Koprivničke ulice. Pri dolasku do raskrižja s Ulicom Ruđera Boškovića koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje i oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu kojim je tom ulicom iz smjera Koprivničke u smjeru Međimurske ulice, upravljala 39-godišnjakinja. Tom je prilikom došlo do udara prednjeg dijela osobnog vozila vozačice u desni bočni dio vozila 74-godišnjaka. U prometnoj je nesreći ozlijeđena vozačica koja je naknadno sama zatražila medicinsku pomoć u Općoj bolnici Varaždin - naveli su iz policije.

Posljednja nesreća dogodila se oko 19.30 sati na raskrižju ulica Ferdinanda Konščaka i Ruđera Boškovića. Dvadesetjednogodišnji mladić vozio je automobil Ulicom Ferdinanda Konščaka iz smjera Ulice Ognjena Price. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Ruđera Boškovića, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje bez zaustavljanja i oduzeo prednost prolaska automobilu kojim je tom ulicom iz smjera Koprivničke ulice upravljao 43-godišnjak. U sudaru vozila u raskrižju, ozlijeđen je 43-godišnji vozač. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Označeno u