U ulici Ruđera Boškovića razbio automobilsko staklo 36-godišnjakinji Foto: Ilustracija

U ulici Ruđera Boškovića razbio automobilsko staklo 36-godišnjakinji

J.Š./Varaždinske vijesti | 2.9.2019. u 19:55h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 30. kolovoza od 14 do 21 sati, na parkiralištu trgovine u ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo u vlasništvu 36-godišnjakinje. Nepoznati je počinitelj razbio prozorsko staklo na vozilu iz kojeg nije ništa otuđio. Visina materijalne štete nastale oštećenjem iznosi nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 30. kolovoza oko 16 sati, na parkiralištu kod groblja u Varaždinskim Toplicama, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo u vlasništvu 40-godišnjakinje te otuđio torbu s novcem i osobnim i bankovnim dokumentima vlasništvo 72-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 1. rujna od 14.30 do 15.30 sati u Varaždin Bregu, Glavić, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo u vlasništvu 67-godišnaka i otuđio torbicu s novčanikom, novac te osobne i bankovne dokumente u vlasništvu 67-godišnje žene. Nakon toga je uz pomoć otuđenih bankovnih kartica i pronađenih PIN brojeva, s tekućeg računa oštećene, podigao iznose od više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje s ciljem otkrivanja počinitelja navedenog kaznenog djela.

Označeno u