U tri prometne nesreće ozlijeđene tri osobe Foto: VV arhiva/ilustracija

U tri prometne nesreće ozlijeđene tri osobe

I.D./Varaždinske vijesti | 25.6.2018. u 14:46h | Objavljeno u Crna kronika

U četvrtak, 21. lipnja oko 18.30 sati na državnoj cesti D-3 u Breznici, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Žena starosti 29 godina upravljala je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Zagreba. Zbog nedržanja dovoljnog razmaka između vozila, prednjim je djelom vozila udarila u zadnji dio osobnog vozila kojim je ispred nje u istom smjeru upravljao 37-godišnjak, koji je zaustavio vozilo na cesti radi skretanja u desno. Ozljede je zadobio 36-godišnji putnik u vozilu, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U petak, 22. lipnja oko 6.00 sati na državnoj cesti D-3 u Breznici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je iz smjera Novog Marofa u smjeru Zagreba upravljala 22-godišnjakinja. Uslijed nedržanja sredine obilježene prometne trake izgubila je nadzor nad upravljačem vozila i sletjela u desno van kolnika u cestovni jarak. Nakon prometne nesreće, žena je vozilom napustila mjesto događaja prometne nesreće bez da je obavijestila policiju, te je naknadno zatražila medicinsku pomoć u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

U subotu, 23. lipnja oko 23.35 sati u Lužanu Biškupečkom dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. Žena starosti 55 godina upravljala je biciklom iz smjera Lužana Biškupečkog u smjeru Presečna. Nije se kretala uz desni rub kolnika, već je prešla u desno s kolnika na cestovnu bankinu gdje je izgubila ravnotežu i pala na kolnik. Prilikom pada zadobila je ozljede, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.