U Sračincu pokušaj provale u školu, iz trgovine u Varaždinu ukradeni električni i pneumatski alati

VV | 4.5.2022. u 16:43h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 2. do 3. svibnja u Međimurskoj ulici u Varaždinu provalio u trgovinu iz koje je otuđio razne električne i pneumatske alate. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne osnovne škole, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 2. do 3. svibnja u Sračincu pokušao provaliti u prostorije škole, ali je odustao. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Ivanec zaprimila je kaznenu prijavu 43-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 2. do 3. svibnja u Prebukovju provalio u obiteljsku kuću. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.