U S. Podravskom nasilno istrgnuo dva zlatna lančića te pokušao ukrasti i rukskak Foto: Ilustracija

U S. Podravskom nasilno istrgnuo dva zlatna lančića te pokušao ukrasti i rukskak

Varaždinske vijesti | 2.8.2019. u 12:05h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Od 31. srpnja do 1. kolovoza u ulici Perice Bjelčića, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 70-godišnjaka, u kojoj je porazbacao stvari i otuđio novac i nakit. Visina materijalne štete utvrditi će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 1. kolovoza na Trgu Pavla Štoosa na obali rijeke Drave, nepoznati je počinitelj iz otključanog vozila otuđio torbicu sa dokumentima i novcem vlasništvo 60-godišnje Francuske državljanke. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 1. kolovoza oko 14.50 sati u Svibovcu Podravskom, stari tok rijeke Drave, nepoznati je počinitelj došao do 39-godišnjakinje uhvatio ju za ruku i s vrata joj istrgnuo dva zlatna lančića, nakon čega joj je pokušao otuđiti i ruksak, pri čemu nije uspio, već se udaljio. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski intenzivno tragaju za počiniteljem ovog kaznenog djela.