U prometnoj nesreći u Vinici ozlijeđen 12-godišnji dječak Foto: VV arhiva / ilustracija

U prometnoj nesreći u Vinici ozlijeđen 12-godišnji dječak

Varaždinske vijesti | 26.5.2021. u 12:05h | Objavljeno u Crna kronika

Varaždinska policija izvijestila je o prometnim nesrećama s ozlijeđenim osobama koje su se dogodile u utorak.

Muškarac starosti 61 godinu ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 25. svibnja oko 11.30 sati u Varaždinu.

- On je upravljao osobnim vozilom Međimurskom ulicom. Dolaskom do raskrižja s ulicom Julija Merlića i Ruđera Boškovića, ušao je u raskrižje na znak crvenog svjetla na semaforu te prednjim dijelom vozila udario u osobno vozilo kojim je Merlićevim ulicom u smjeru ulice Ruđera Boškovića, upravljala 35-godišnjakinja, koja je u raskrižje ušla na znak zelenog svjetla na semaforu. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin - priopćila je policija.

U prometnoj nesreći koja se dogodila istog dana oko 13.15 sati u Opečkoj ulici u Vinici, ozlijeđen je 12-godišnji dječak.

- On se kretao pješke nogostupom Opečke ulice te je u jednom trenutku započeo neoprezno pretrčavati kolnik na mjestu gdje se nalazila kolona vozila zaustavljena zbog radova na cesti, između zaustavljenih vozila. Pritom je tijelom udario u prednji lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je iz smjera Marčana u smjeru Gornjeg Vratna, upravljao 55-godišnjak. Dječak je uslijed udara u vozilo pao na kolnik, pri čemu je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno - naveli su iz policije.

Označeno u