U prometnoj nesreći u Novom Marofu ozlijeđeno i 6-godišnje dijete Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći u Novom Marofu ozlijeđeno i 6-godišnje dijete

Varaždinske vijesti | 2.12.2019. u 11:56h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 29. studenog oko 16.50 sati u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Žena starosti 43 godine upravljala je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Novog Marofa. Dolaskom u Varaždinsku ulicu, započela je skretanje u lijevo, a da prethodno nije propustila osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera, zadržavajući smjer kretanja ravno, upravljala 37-godišnjakinja. Tom je prilikom došlo do udara prednjih dijelova vozila, pri čemu je ozlijeđeno 6-godišnje dijete iz vozila 37-godišnjakinje, koje je bilo u auto-sjedalici na stražnjem sjedištu iza vozačice. Djetetu je medicinska pomoć pružena na mjestu događaja, a ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 30. studenog oko 14 sati. Žena starosti 27 godina upravljala je osobnim vozilom Jalkovečkom ulicom iz smjera ulice Milke Trnine prema ulici Miroslava Krleže. Dolaskom do raskrižja s kružnim tokom prometa između Jalkovečke ulice, ulice Miroslava Krleže i Marije Jurić Zagorke, ušla je u raskrižje te je zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, sletjela van kolnika i prednjim dijelom vozila udarila u stup javne rasvjete. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 29-godišnja putnica iz vozila te joj je medicinska pomoć pružena na mjestu događaja. Njezine su ozljede okvalificirane kao lakše.

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 6 prometnih nesreća i to 2 prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 4 prometne nesreće  s materijalnom štetom.