U prometnoj nesreći u Ivanovcu ozlijeđeno sedam osoba Foto: PU međimurska

U prometnoj nesreći u Ivanovcu ozlijeđeno sedam osoba

vv | 28.11.2022. u 10:22h | Objavljeno u Crna kronika

Oba vozača te petorica putnika iz Golfa i Transportera vozilima hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu

U petak, 25. studenoga nešto prije 18 sati u Ivanovcu, na raskrižju ulica Josipa Broza i Vladimira Nazora, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno sedam osoba.

Vozač rođen 1984. godine upravljao je VW Golfom, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom Ulice Vladimira Nazora te dolaskom do raskrižja s kolnikom Ulice Josipa Broza, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Uslijed opisane prometne situacije u prednji bočni dio Golfa, prednjim bočnim dijelom udario je VW Transporter, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 59-godišnji vozač.

Obojica vozača te petorica putnika iz Golfa i Transportera vozilima hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje im je pružena liječnička pomoć. Njihove ozljede naknadno će se okvalificirati.