U prometnoj nesreći u Čičkovini poginuo 19-godišnjak Foto: DVD Ludbreg / Facebook

U prometnoj nesreći u Čičkovini poginuo 19-godišnjak

D.P/Varaždinske vijesti | 22.10.2016. u 10:27h | Objavljeno u Crna kronika

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu ujutro u 3 i 30 sati u mjestu Čičkovina kod Martijanca poginuo je 19-godišnji mladić.

- Mladić u dobi od 19 godina upravljao je osobnim vozilom županijskom cestom iz smjera Hrastovljana u smjeru Zamlake. Dolaskom u desni oštri zavoj, zbog neprilagođene brzine kretanja stanju i uvjetima na kolniku, izgubio je nadzor nad upravljačem i vozilom sletio u lijevo van kolnika. Pritom je u klizanju lijevom bočnom stranom vozila udario u dvorišnu ogradu, a potom i u obiteljsku kuću. U prometnoj je nesreći smrtno stradao 19-godišnji putnik iz vozila, dok su vozač i 19-godišnji suvozač ozlijeđeni i prevezeni u Opću bolnicu Varaždin - izvijestili su iz PU varaždinske.

Na mjesto događaja izašao je zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Varaždinu, koji je obavio očevid uz stručnu pomoć policijskih službenika. Za vrijeme trajanja očevida, do 7 sati, navedena dionica županijske ceste bila je zatvorena za sav promet, te se isti odvijao obilaznim pravcima.

Nesretni je mladić 15. smrtno stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije u 2016. godini.

Mladić je 15. smrtno stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije ove godine.

Na terenu su noćas bili pripadnici DVD-a Ludbreg, operativne postrojbe DVD-a Martijanec te djelatnici PP-a Ludbreg i HMP-a Ludbreg.