U prometnim nesrećama u Varaždinu i Gornjem Vratnu ozlijeđene dvije osobe Foto: VV arhiva / ilustracija

U prometnim nesrećama u Varaždinu i Gornjem Vratnu ozlijeđene dvije osobe

Varaždinske vijesti | 13.2.2020. u 19:01h | Objavljeno u Crna kronika

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 12. veljače oko 13.40 sati u Varaždinskoj ulici u Gornjem Vratnu.

Prema policijskom izvješću, muškarac starosti 27 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Donjeg Vratna u smjeru Cestice. U jednom je trenutku započeo obilaženje traktora s pridodanom prikolicom kojim je upravljao 63-godišnjak, koji je bio zaustavljen uz desni rub prometne trake. Tom je prilikom zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem i u zanošenju sletio udesno te prednjom lijevom bočnom stranom vozila udario u stražnju stranu prikolice. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 12. veljače oko 16.15 sati u Varaždinu, ozlijeđena je jedna osoba. Muškarac starosti 67 godina upravljao je osobnim vozilom Ulicom Dragutina Rakovca iz smjera Ulice Krešimira Filića. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Dobriše Cesarića, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje oduzevši prednost prolaska biciklu kojim je desnom prometnom trakom u smjeru Ulice Miroslava Krleže upravljala 66-godišnjakinja. Tom je prilikom došlo do udara prednjeg kotača bicikla u prednji lijevi dio osobnog vozila, pri čemu je biciklistica pala na kolnik. Pritom je ozlijeđena te je prevezena u varaždinsku Opću bolnicu. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Označeno u