U prometnim nesrećama u Ludbregu i Trnovcu ozlijeđene tri osobe Foto: VV arhiva / ilustracija

U prometnim nesrećama u Ludbregu i Trnovcu ozlijeđene tri osobe

Varaždinske vijesti | 24.12.2019. u 15:49h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 23. prosinca oko 13 sati u Frankopanskoj ulici u Ludbregu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

- Muškarac starosti 58 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.16 g/kg. Upravljao je parkirališnim prostorom vožnjom naprijed, te je udario u ženu starosti 72 godine. Uslijed udara ista je pala na kolnik i zadobila ozljede - izvijestila je policija.

Medicinsku pomoć pružili su joj djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, a ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Dvije osobe ozlijeđene su u prometnoj nesreći koja se jučer, 23. prosinca, oko 16.40 sati, dogodila u Ludbreškoj ulici u Trnovcu. Muškarac starosti 55 godina upravljao je teretnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Bartolovca.

- Brzinu vozila nije prilagodio stanju i uvjetima prometovanja, te je udario u zadnji dio zaustavljenog osobnog vozila kojim je u istom smjeru upravljao 74-godišnjak. Uslijed udara vozilo je odbačeno unaprijed gdje je prednjim djelom vozila udario u zadnji dio osobnog vozila kojim je do tada upravljao 36-godišnjak - navodi policija.

Vozač starosti 74 godine i suputnica starosti 76 godina su zadobili ozljede, a medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Označeno u