Nesreće u Beletincu i Varaždinu, mladić sletio u korito rijeke Bednje Foto: Google StreetView

Nesreće u Beletincu i Varaždinu, mladić sletio u korito rijeke Bednje

Varaždinske vijesti | 11.12.2023. u 13:00h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 8. prosinca oko 6.40 sati u Ludbreškoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

- Muškarac starosti 30 godina upravljao je osobnim automobilom iz smjera Preloške ulice u smjeru Međimurske ulice. Dolaskom do semaforiziranog raskrižja sa Međimurskom ulicom na kojem je bilo upaljeno žuto treptavo svjetlo i koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, nije zaustavio svoje vozilo na znak "stop", ušao je u raskrižje i oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu kojim je desnom prometnom trakom Međimurske ulice iz smjera Bombellesove ceste u smjeru Koprivničke ulice upravljala 44-godišnjakinja. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg desnog dijela vozila 44-godišnjakinje u prednji lijevi bočni dio vozila 30-godišnjaka - izvijestili su iz policije.

U prometnoj nesreći ozlijeđena je 44-godišnjakinja. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede će se okvalificirati naknadno.

U petak, 8. prosinca oko 18.40 sati u mjestu Beletinec, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

- Mladić starosti 18 godina upravljao je osobnim automobilom iz smjera Beletinca u smjeru Podevčeva. Dolaskom do mosta rijeke Bednje, u desnom zavoju brzinu kretanja svog vozila nije prilagodio osobinama i stanju kolnika, izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio u lijevu stranu van kolnika. Tom je prilikom prednjim lijevim dijelom svog vozila udario u metalnu ogradu mosta, a potom u zemljani nasip korita rijeke Bednje i metalnu vodovodnu cijev, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila jednim dijelom u vodu rijeke - priopćili su iz policije.

U prometnoj nesreći ozlijeđen je 18-godišnjak. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede će se okvalificirati naknadno.