U Prigorcu iz traktora ukradena motorna pila, u Hrašćici ukraden nakit i novac iz kuće

VV | 28.3.2022. u 16:33h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 68-godišnjeg predstavnika jedne sportske udruge iz Poljane Biškupečke, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 24. do 25. ožujka u Črncu Biškupečkom na nadvožnjaku jugozapadne obilaznice otuđio dvije strane i dvije Hrvatske zastave. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su kaznenu prijavu 31-godišnjaka iz Ivanečke Željeznice, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 25. ožujka u Prigorcu iz traktora otuđio motornu pilu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tokom dana, 25. ožujka nepoznati je počinitelj provalio u kuću u Hrašćici, u vlasništvu 59-godišnje žene, iz koje je otuđio novac i zlatni nakit. Prema izjavi oštećene, materijalna šteta procjenjuje se na desetak tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 47-godišnjaka, kojom prijavljuje da je 27. ožujka nepoznati počinitelj na Trgu kralja Tomislava u Varaždinu ušao u jedan ugostiteljski objekt, gdje je iskoristio odsutnost zaposlenika i iz nezaključanog garderobnog ormara otuđio mušku torbicu sa novčanikom i ključevima, te vrećicu sa praškom za rublje. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.