U posljednjih tjedan dana provaljeno u čak pet vikendica u Varaždinskoj županiji

D.P. | 21.5.2018. u 10:30h | Objavljeno u Crna kronika

U posljednjih tjedan dana provaljeno u čak pet vikendica u Varaždinskoj županiji, izvijestili su iz varaždinske policije.

U mjestu Presečno, predio zvani „Kersovica“, nepoznati je lopov provalio u vikendicu vlasništvo 53-godišnjaka iz koje je ukrao bocu bezalkoholnog pića. Visina materijalne štete se procjenjuje na nekoliko stotina kuna.

U Martinkovcu, nepoznati je provalnik provalio u vikendicu vlasništvo 76-godišnjaka, iz koje je ukrao prehrambene proizvode, jedan kožni remen, torbu i cipele. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.

U Martinkovcu, predio zvani „Valpovec bb“, nepoznati je provalnik također provalio u dvije vikendice vlasništvo muškaraca starosti 69 i 68 godina. Iz vikendice 69-godišnjaka ukrao je dvije boce alkoholnog pića i jednu deku, dok iz druge vikendice nije otuđio ništa, ali je pričinio materijalnu štetu. Ukupna visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.

U Jalžabetu, predio zvano „Golo Brdo“, nepoznati je lopov provalio u vikendicu vlasništvo 58-godišnjaka iz koje je otuđio prehrambene proizvode. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenog djela.

Označeno u