U Paki ozlijeđen 23-godišnji pješak, kretao se livadom pa izašao na cestu

J.Š./Varaždinske vijesti | 19.11.2021. u 15:51h | Objavljeno u Crna kronika

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 18. studenog oko 17.30 sati u Paki, ozlijeđen je 23-godišnjak. On se kretao livadom te je dolaskom do državne ceste D-3, stupio na kolnik, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način.

Pritom je tijelom naletio na desni bočni dio osobnog vozila kojim je upravljao 23-godišnjak. Ozlijeđeni je pješak prevezen u Opću bolnicu Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

U četvrtak, 18. studenog oko 22.30 sati na lokalnoj cesti između Vinice i Petrijanca, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 62-godišnjak.

On je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 0.57 g/kg te je zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti i atmosferskim prilikama, izgubio nadzor nad upravljačem i sletio udesno van kolnika na meki zemljani teren.

Pritom je prednjim dijelom vozila udario u zemljani nasip te se vozilo prevrnulo na krov. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Što se ostalih događaja tiče, tijekom protekla dvadeset četiri sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su tri prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Varaždinu, Pleši i Kamenici.

Označeno u