U nesreći u Selniku ozlijeđena pješakinja (23)

M.P./Varaždinske vijesti | 13.3.2017. u 21:05h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se devet prometnih nesreća i to dvije s ozlijeđenim osobama i sedam s materijalnom štetom.

U subotu oko 4.50 sati u nesreći u Selniku ozlijeđena je pješakinja.

- Muškarac starosti 49 godina upravljao je osobnim vozilom, no budući da se nije kretao na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, vozilom je prešao suviše desno. Pritom je prednjim dijelom vozila naletio na 23-godišnju pješakinju koja se kretala uz desni rub kolnika u istom smjeru i nije nosila odjeću s reflektirajućom materijom. Pješakinja je ozlijeđena te je prevezena u Opću bolnicu Varaždin. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno - navode iz policije.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 16.30 sati na državnoj cesti D-35 u Ivanečkom Naselju.

- Muškarac starosti 52 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždina prema Ivancu. Prilikom izlaska iz desnog oštrog zavoja, prešao je na suprotnu prometnu traku i prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio teretnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnjak. Osobno je vozilo uslijed udara sletjelo u lijevi cestovni jarak. U prometnoj je nesreći ozlijeđen vozač osobnog vozila. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno - izvijestili su iz policije.

Označeno u