U nesrećama u Varaždinu i Varaždin Bregu ozlijeđene tri osobe Foto: VV arhiva / ilustracija

U nesrećama u Varaždinu i Varaždin Bregu ozlijeđene tri osobe

Varaždinske vijesti | 28.6.2021. u 13:37h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 12 prometnih nesreća i to jedna prometna nesreća s poginulom osobom, devet prometnih nesreća s materijalnom štetom i dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

>> FOTO Osobni automobil naletio na pješakinju, preminula je na mjestu nesreće

>> Vozač, koji je usmrtio pješakinju u Nedeljancu, imao 0,64 promila

U petak, 25. lipnja oko 7.20 sati u Ulici braće Radić u Varaždinu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Motociklom je Ulicom braće Radić u smjeru centra grada upravljao 43-godišnji muškarac.

- Motociklom je započeo radnju pretjecanja teretnog vozila, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, te je prednjim djelom motocikla udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred upravljao 35-godišnjak, a koji je ispred započeo skretati u lijevo u dvorište. Vozač motocikla je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane - priopćila je policija.

U petak, 25. lipnja oko 16 sati na Varaždin Bregu u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe.

- Osobnim vozilom je Mostečkom ulicom na Varaždin Bregu u smjeru Kaštelanca upravljao 39-godišnji muškarac. Upravljao je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.89 g/kg. U desnom zavoju nije se držao sredine obilježene trake, već je lijevim dijelom vozila prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je udario u osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljao 38-godišnjak. U prometnoj nesreći oba vozača su zadobila ozljede, te im je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane - naveli su iz policije.

Označeno u