U Klenovniku pronađeni odbačeni bicikli, prijavljene i nove krađe bicikala u Varaždinu

Varaždinske vijesti | 4.7.2022. u 16:44h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su dojavu o pronalasku bicikla u Klenovniku. Na mjestu događaja utvrđeno je kako je nepoznata osoba od 28. lipnja do 2. srpnja na putu ostavila dva ženska MTB bicikla, jedna marke Author Unica crvene boje i jedan MTB nepoznate marke boje trula višnja.

- Obzirom da se za navedenim biciklima ne traga, molimo građane da ukoliko imaju saznanja o porijeklu bicikala, te njihovim vlasnicima molimo da se jave u Policijsku postaju Ivanec ili na broj policije 192 - poručili su iz policije.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 43-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 30. lipnja u popodnevnim satima u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu kod Varaždinskih bazena otuđio bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 57-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 1. srpnja u popodnevnim satima u Koprivničkoj ulici u Varaždinu kod jednog trgovačkog centra otuđio bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska bicikla i počinitelja ovog kaznenog djela.